Ray Garrison, ubijeni vojnik, oživljen je, ali ovaj put sa supermoćima.
Nakon raskida sa Jokerom, Harley Quinn se pridružuje superheroinama Black Canary, Huntress i Renee Montoya kako bi spasile mladu djevojku od zlog kralja kriminala.
Izdvojeno
Američki emigrant pokušava prodati svoje visoko profitabilno carstvo marihuane u Londonu, pokrećući zavjere, šeme, primanje mita i ucjene u pokušaju krađe njegove domene ispod njega.
Detektivi iz Miamia Mike Lowrey i Marcus Burnett moraju se suočiti sa majkom i sinom koji su kraljevi droge i koji prave pustoš u ovom gradu.
U Jumanji: The Next Level, banda se vratila, ali igra se promijenila. Kada se vrate da spase svoje vlastite, igrači će morati odvažiti dijelove nepoznate od sušnih pustinja do snježnih planina, kako bi izbjegli najopasniju svjetsku igru.
Američki dizajner automobila Carroll Shelby i vozač Ken Miles bore se protiv korporacijskog uplitanja i zakona fizike kako bi izgradili revolucionarni trkački automobil za Ford kako bi pobijedili Ferrari u 24 sata Le Mansa 1966. godine.
Bitka za Midway, ispričana od vođa i mornara koji su se u njoj borili.
Zombieland: Double Tap je žestoka akciona komedija i dostojan nastavak filma iz 2009. godine. Zombiji su brži i jači nego ikad, zbog njih pada čak i krivi toranj u Pisi! Stara ekipa je tu, uz nekoliko novih likova.
Nakon razornih događaja u Avengers: Infinity War, svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se okupljaju još jednom kako bi preokrenuli Thanosove akcije i vratili ravnotežu u svemir.
Smrt Beth Emhoff i njenog sina dovodi do otkrića smrtonosnog virusa. Dok se američki centri za kontrolu bolesti bore za suzbijanje širenja, u svijetu nastaje panika.
Lopovu koji krade korporativne tajne koristeći 'dream-sharing' tehnologiju dobiva zadatak da postavi ideju u um izvršnog direktora.
Paraplegični marinac upućen je na mjesec Pandora na jedinstvu misiju u kojoj biva u dilemi između pridržavanja svojih naredbi i zaštite svijeta koji osjeća kao svoj dom.
Kada prijetnja poznata kao Joker prouzrokuje pukotinu i haos ljudima Gotama, Batman mora prihvatiti jedan od najvećih psiholoških i fizičkih testova svoje sposobnosti da se bori s nepravdom.
Sarajevo, 1992. Oni se zovu Ahmed, Lana, Sado, Saba, Sahbej, Beba, Nemanja, Marks i Matan. Žive u ratnim razdobljima i između njih. Imaju "nafaku", sudbinu koju im je dodijelio Bog Svemogući. Imaju dovoljno humora i hrabrosti da vjeruju u slobodu i sreću.
Nakon što je otet i zatvoren petnaest godina, Oh Dae-Su je pušten, saznaje da mora pronaći svog otmičara za samo pet dana.
Bivši rimski general kreće u pravu osvetu korumpiranom caru koji je ubio njegovu porodicu i poslao je u ropstvo.
Kompjuterski haker saznaje od misterioznih pobunjenika o pravoj prirodi njegove stvarnosti i njegovoj ulozi u ratu protiv njenih kontrolora.
Specijalni policijski oficir mora potražiti i uništiti četiri replikanta koji su ukrali brod u svemiru, a koji su se vratili na Zemlju kako bi pronašli svog kreatora.
Sarajevo 1944. godine. Potaknuti gubitkom Beograda te prodorom sovjetske vojske i partizana, čelnici njemačke vojske na Balkanu pokreću operaciju Laufer, čiji je cilj dovesti gorivo vojnim vozilima radi početka povlačenja u Njemačku. Ali, prvo moraju onesposobiti sarajevski pokret otpora koji predvodi misteriozni ilegalac Valter. Dok njemački obavještajac Kondor (Dragomir Gidra Bojanić) ulazi u pokret otpora izdavajući se za Valtera, pravi Valter otkriva njemački plan. U Sarajevo stižu ilegalci na čelu s misterioznim Pilotom (Velimir Bata Živojinović) sa zadatkom otkrivanja Kondora.
Kako bi provjerili njemačku ofanzivu, Partizani šalju elitni tim stručnjaka za eksploziv kako bi podigli strateški važan most. Osim što je dobro zaštićen, taj je most gotovo neuništiv i jedini čovjek koji zna slabe točke u konstrukciji je arhitekt koji ga je izgradio. On, međutim, nerado sarađuje jer ne želi da njegovo remek-djelo uništi.
Jedna baterija srpske vojske u Prvom svetskom ratu, prinudnim maršem bez zaustavljanja i odmora, stiže na planinu Cer i u odlučujućem trenutku ulazi u borbu i izbacuje austrijske trupe koje su prodrle u tu zemlju.

Prikazuje sve 21 rezultate