Ray Garrison, ubijeni vojnik, oživljen je, ali ovaj put sa supermoćima.
Nakon raskida sa Jokerom, Harley Quinn se pridružuje superheroinama Black Canary, Huntress i Renee Montoya kako bi spasile mladu djevojku od zlog kralja kriminala.
Konzervativni otac seli se sa svoje ruralne farme da živi sa porodicom svog gay sina u Los Anđelesu.
Mladu ženu unajmljuje muškarac koji je nakon smrti njihovih roditelja postao odgovoran za svog mladog nećaka i nećakinju. Moderna predstava o noveli Henryja Jamesa "The Turn of the Screw".
Detektivi iz Miamia Mike Lowrey i Marcus Burnett moraju se suočiti sa majkom i sinom koji su kraljevi droge i koji prave pustoš u ovom gradu.
6. april 1917. Dok se puk okuplja da vodi rat duboko na neprijateljskoj teritoriji, dva vojnika su dodijeljena da se utrkuju s vremenom i dostave poruku koja će spriječiti 1.600 vojnika da krenu ravno u smrtonosnu zamku.
Kako se njegovi dugovi povećavaju i bijesni potraživaći približavaju, pričljivi draguljar iz New York Citya riskira sve u nadi da će vratiti dugove i ostati živ.
Korporativni odvjetnik brani zaštitu okoliša protiv kemijske kompanije koja već dugo zagađuje okoliš i truje ljude.
Izdvojeno
Detektiv Benoit Blanc istražuje smrt patrijarha ekscentrične i borbene porodice.
Izdvojeno
Iza vatikanskih zidina konzervativni papa Benedikt XVI. I liberalni budući papa Franjo moraju naći zajedničku osnovu da bi pronašli novi put katoličke crkve.
Plaćeni ubica koji je već u godinama, prisjeća se svog vremena s mafijom i svojim prijateljem Jimmy Hoffom, tokom 1950-70-ih.
Američki dizajner automobila Carroll Shelby i vozač Ken Miles bore se protiv korporacijskog uplitanja i zakona fizike kako bi izgradili revolucionarni trkački automobil za Ford kako bi pobijedili Ferrari u 24 sata Le Mansa 1966. godine.
Izdvojeno
Siromašna porodica Kim, pretvara se u sluge bogate porodice Park. Ali njihov se lagan život komplicira kada njihova obmana prijeti izlaganjem.
Godinama nakon događaja iz "The Shining", sada odrasli Dan Torrance mora zaštititi mladu djevojku sličnih moći od kulta poznatog kaoThe True Knot, koji plijeni djecu sa moćima da ostanu besmrtni.
Bitka za Midway, ispričana od vođa i mornara koji su se u njoj borili.
Izdvojeno
Noah Baumbachov saosećajan pogled na raspad braka i obitelj koja ostaje zajedno.
Sasvim obična noć u sarajevskoj policijskoj stanici. Inspektor Hamza Pašić (Alban Ukaj), skupa s kolegama Jasminom (Ermin Sijamija) i Kerimom (Muhamed Hadžović), preuzima jedan po jedan slučaj, usput čekajući vijesti iz bolnice gdje mu se porađa supruga Snježana (Alena Džebo). Dok se slučajevi redaju (pljačka bankomata, prostitucija, narušavanje javnog reda i mira…), napeti Hamza dolazi u sve veće moralne dileme. Situaciji ne pomaže ni to što se po stanici šeće misteriozni dječak Tarik, kojeg izgleda vidi samo Hamza. Sve to u noći punog mjeseca…
Dvojica čuvara svjetionika pokušavaju održati zdravu pamet, živeći na udaljenom i tajanstvenom ostrvu New England 1890-ih.
Izdvojeno
Jojo je usamljeni njemački dječak koji otkriva da njegova majka krije židovsku djevojčicu na svom tavanu. Jojo se uz pomoć imaginarnog prijatelja - Adolfa Hitlera - mora suočiti sa svojim slijepim nacionalizmom
Izdvojeno
U Gotham Cityju društvo ne uzima u obzir i maltretira mentalno problematičnog komičara Arthura Flecka . On se upušta u spiralu revolucije i krvavog zločina. Taj ga put dovodi licem u lice sa svojim alter-egom: Jokerom.
Izblijedjeli televizijski glumac i njegov kaskaderski dubler pokušavaju da postignuu slavu i uspjeh u filmskoj industriji tokom posljednjih godina zlatnog doba Hollywooda 1969. u Los Angelesu.
Bračni par putuje u Švedsku da bi posetio neuspješni festival seoskog rodnog grada sredinom leta. Ono što započinje kao idilično povlačenje brzo se pretvara u sve nasilniju i bizarniju konkurenciju u rukama poganskog kulta.
Nakon razornih događaja u Avengers: Infinity War, svemir je u ruševinama. Uz pomoć preostalih saveznika, Osvetnici se okupljaju još jednom kako bi preokrenuli Thanosove akcije i vratili ravnotežu u svemir.
Mladi član podzemne bande u Beogradu, sebe i svoju porodicu dovodi u opasnost kada se susretne sa mafijaškim vođom koji radi za šefa policije.

Showing 1–24 of 80 results