Adaptacija horrora popularne TV serije iz sedamdesetih o magičnom otočkom odmaralištu.
Godinama nakon događaja iz "The Shining", sada odrasli Dan Torrance mora zaštititi mladu djevojku sličnih moći od kulta poznatog kaoThe True Knot, koji plijeni djecu sa moćima da ostanu besmrtni.
Dvojica čuvara svjetionika pokušavaju održati zdravu pamet, živeći na udaljenom i tajanstvenom ostrvu New England 1890-ih.
Paraplegični marinac upućen je na mjesec Pandora na jedinstvu misiju u kojoj biva u dilemi između pridržavanja svojih naredbi i zaštite svijeta koji osjeća kao svoj dom.
Gandalf i Aragorn vode svijet ljudi protiv Sauronove vojske kako bi odvratili pogled od Froda i Sama dok se približavaju Mount Doomu s prstenom.
Dok su se Frodo i Sam približavali Mordoru uz pomoć Golluma, podijeljeno zajedništvo čini sve protiv Sauronovog novog saveznika, Sarumana i njegovih horda iz Isengarda.
Hobit iz Shirea i osam drugova krenuli su na put kako bi uništili moćni 'One Ring' i spasili Međuzemlje od mračnog Saurona.
Na živote stražara na Death Row-u utječe jedna od njihovih optužbi: crnac optužen za ubojstvo djece i silovanje, a ipak ima tajanstveni dar.

Prikazuje svih 8 rezultata