Izdvojeno
Američki emigrant pokušava prodati svoje visoko profitabilno carstvo marihuane u Londonu, pokrećući zavjere, šeme, primanje mita i ucjene u pokušaju krađe njegove domene ispod njega.
Kako se njegovi dugovi povećavaju i bijesni potraživaći približavaju, pričljivi draguljar iz New York Citya riskira sve u nadi da će vratiti dugove i ostati živ.
Izdvojeno
Detektiv Benoit Blanc istražuje smrt patrijarha ekscentrične i borbene porodice.
Plaćeni ubica koji je već u godinama, prisjeća se svog vremena s mafijom i svojim prijateljem Jimmy Hoffom, tokom 1950-70-ih.
Izdvojeno
U Gotham Cityju društvo ne uzima u obzir i maltretira mentalno problematičnog komičara Arthura Flecka . On se upušta u spiralu revolucije i krvavog zločina. Taj ga put dovodi licem u lice sa svojim alter-egom: Jokerom.
Mladi član podzemne bande u Beogradu, sebe i svoju porodicu dovodi u opasnost kada se susretne sa mafijaškim vođom koji radi za šefa policije.
Film je zasnovan na istinitoj priči Jordana Belforta, od njegovog uspona do bogatog posrednika koji živi raskošan život, pa sve do njegovog pada, uključujući kriminal i korupciju.
Kada prijetnja poznata kao Joker prouzrokuje pukotinu i haos ljudima Gotama, Batman mora prihvatiti jedan od najvećih psiholoških i fizičkih testova svoje sposobnosti da se bori s nepravdom.
U siromašnim dijelovima Rija, staze dvoje djece se razilaze dok se jedna bori da postane fotograf, a druga diler droge.
Bogati izvršni direktor investicijskog bankarstva iz New Yorka, Patrick Bateman, skriva svoj zamjenski psihopatski ego od svojih suradnika i prijatelja, dok se dublje uranjao u svoje nasilne, hedonističke fantazije.
Na živote stražara na Death Row-u utječe jedna od njihovih optužbi: crnac optužen za ubojstvo djece i silovanje, a ipak ima tajanstveni dar.
Dva detektiva, rookie i veteran, love serijskog ubicu koji kao motive koristi sedam smrtnih grijeha.
Životi dvojice napadača mafijaša, boksera, gangstera i njegove supruge, i dvojica razbojničkih bandita isprepliću se u četiri priče o nasilju i otkupljenju.
Mlada F.B.I. kadetkinja mora dobiti pomoć zatvorenog i manipulativnog kanibalskog ubojice kako bi uhvatila još jednog serijskog ubicu, ludaka koji skida kožu svojim žrtvama.
Priča o Henryu Hillu i njegovom životu u rulji, a odnosi se na njegovu suprugu Karen Hill i njegove mafijaške partnere Jimmyja Conwaya i Tommyja DeVita u talijansko-američkom kriminalnom sindikatu.
U ovoj blistavoj priči smještenoj na području Sarajeva i u Italiji Perhan, zaručeni mladi Rom s telekinetičkim moćima, biva zaveden u brzopotojni svijet sitnog kriminala, koji prijeti da će ga uništiti i one koje voli.
Prikazani su rani život i karijera Vita Corleonea u New Yorku 1920-ih, dok njegov sin Michael proširuje i učvršćuje sindikat o porodičnom kriminalu.
Stariji patrijarh iz dinastije organizovanog kriminala prenosi kontrolu nad tajnim carstvom na svog sina.
U budućnosti, mladi vođa grupe sadističkih delinkvenata biva uhapšen i poslat na proces rehabilitacije, koji ne prolazi baš najbolje.

Prikazuje svih 19 rezultata