Izdvojeno
Vertiklani zatvor sa jednom ćelijom po nivou i sa dvoje ljudi po ćeliji. Jedna jedina platforma za hranu ide od vrha ka dnu i zatvorenici imaju dvije minute dnevno za hranjenje.
Ray Garrison, ubijeni vojnik, oživljen je, ali ovaj put sa supermoćima.
Izdvojeno
Kada Cecilijin nasilni bivši oduzme sebi život i ostavi joj bogatstvo, ona počinje sumnjati da je njegova smrt bila prevara. Nakon čudnih dešavanja u njenom životu Cecilia počinje raditi kako bi dokazala da je progoni neko koga niko ne može vidjeti.
Tim istraživača putuje kroz crvotočinu u svemir, pokušavajući da osiguraju opstanak čovječanstva.
Dva astronauta rade zajedno kako bi preživjeli nakon što ih je nesreća ostavila napuštene u svemiru.
Smrt Beth Emhoff i njenog sina dovodi do otkrića smrtonosnog virusa. Dok se američki centri za kontrolu bolesti bore za suzbijanje širenja, u svijetu nastaje panika.
Lopovu koji krade korporativne tajne koristeći 'dream-sharing' tehnologiju dobiva zadatak da postavi ideju u um izvršnog direktora.
Kompjuterski haker saznaje od misterioznih pobunjenika o pravoj prirodi njegove stvarnosti i njegovoj ulozi u ratu protiv njenih kontrolora.
Marty McFly, 17-godišnji srednjoškolac, slučajno je poslan trideset godina u prošlost u putujućem DeLoreanu kojeg je izumio njegov bliski prijatelj, ekscentrični znanstvenik Doc Brown.
Specijalni policijski oficir mora potražiti i uništiti četiri replikanta koji su ukrali brod u svemiru, a koji su se vratili na Zemlju kako bi pronašli svog kreatora.
U budućnosti, mladi vođa grupe sadističkih delinkvenata biva uhapšen i poslat na proces rehabilitacije, koji ne prolazi baš najbolje.

Prikazuje svih 11 rezultata