Izdvojeno
Vertiklani zatvor sa jednom ćelijom po nivou i sa dvoje ljudi po ćeliji. Jedna jedina platforma za hranu ide od vrha ka dnu i zatvorenici imaju dvije minute dnevno za hranjenje.
Kako se njegovi dugovi povećavaju i bijesni potraživaći približavaju, pričljivi draguljar iz New York Citya riskira sve u nadi da će vratiti dugove i ostati živ.
Izdvojeno
Siromašna porodica Kim, pretvara se u sluge bogate porodice Park. Ali njihov se lagan život komplicira kada njihova obmana prijeti izlaganjem.
Izdvojeno
U Gotham Cityju društvo ne uzima u obzir i maltretira mentalno problematičnog komičara Arthura Flecka . On se upušta u spiralu revolucije i krvavog zločina. Taj ga put dovodi licem u lice sa svojim alter-egom: Jokerom.
Mladi član podzemne bande u Beogradu, sebe i svoju porodicu dovodi u opasnost kada se susretne sa mafijaškim vođom koji radi za šefa policije.
Dva astronauta rade zajedno kako bi preživjeli nakon što ih je nesreća ostavila napuštene u svemiru.
Ubistvo unutar Louvra i tragovi na slikama Da Vincija dovode do otkrića vjerske misterije koju je tajno društvo štitilo dvije tisuće godina, a koja bi mogla poljuljati temelje kršćanstva.
Mlada F.B.I. kadetkinja mora dobiti pomoć zatvorenog i manipulativnog kanibalskog ubojice kako bi uhvatila još jednog serijskog ubicu, ludaka koji skida kožu svojim žrtvama.
Specijalni policijski oficir mora potražiti i uništiti četiri replikanta koji su ukrali brod u svemiru, a koji su se vratili na Zemlju kako bi pronašli svog kreatora.
Kada morski pas napravi haos na plaži, lokalni šerif, morski biolog i stari mornar moraju krenuti u lov na tu veliku zvijer.

Prikazuje svih 10 rezultata