Izdvojeno
Vertiklani zatvor sa jednom ćelijom po nivou i sa dvoje ljudi po ćeliji. Jedna jedina platforma za hranu ide od vrha ka dnu i zatvorenici imaju dvije minute dnevno za hranjenje.
Ray Garrison, ubijeni vojnik, oživljen je, ali ovaj put sa supermoćima.
Dva brata vilenjaka kreću na zadatak kako bi vratili oca na jedan dan.
Izdvojeno
Kada Cecilijin nasilni bivši oduzme sebi život i ostavi joj bogatstvo, ona počinje sumnjati da je njegova smrt bila prevara. Nakon čudnih dešavanja u njenom životu Cecilia počinje raditi kako bi dokazala da je progoni neko koga niko ne može vidjeti.
Adaptacija horrora popularne TV serije iz sedamdesetih o magičnom otočkom odmaralištu.
Nakon raskida sa Jokerom, Harley Quinn se pridružuje superheroinama Black Canary, Huntress i Renee Montoya kako bi spasile mladu djevojku od zlog kralja kriminala.
Konzervativni otac seli se sa svoje ruralne farme da živi sa porodicom svog gay sina u Los Anđelesu.
Izdvojeno
Američki emigrant pokušava prodati svoje visoko profitabilno carstvo marihuane u Londonu, pokrećući zavjere, šeme, primanje mita i ucjene u pokušaju krađe njegove domene ispod njega.
Mladu ženu unajmljuje muškarac koji je nakon smrti njihovih roditelja postao odgovoran za svog mladog nećaka i nećakinju. Moderna predstava o noveli Henryja Jamesa "The Turn of the Screw".
Detektivi iz Miamia Mike Lowrey i Marcus Burnett moraju se suočiti sa majkom i sinom koji su kraljevi droge i koji prave pustoš u ovom gradu.
Čovjek koji može razgovarati sa životinjama kreće u avanturu kako bi pronašao legendarno ostvro s mladim šegrtom i posadom čudnih kućnih ljubimaca.
6. april 1917. Dok se puk okuplja da vodi rat duboko na neprijateljskoj teritoriji, dva vojnika su dodijeljena da se utrkuju s vremenom i dostave poruku koja će spriječiti 1.600 vojnika da krenu ravno u smrtonosnu zamku.
Kako se njegovi dugovi povećavaju i bijesni potraživaći približavaju, pričljivi draguljar iz New York Citya riskira sve u nadi da će vratiti dugove i ostati živ.
U Jumanji: The Next Level, banda se vratila, ali igra se promijenila. Kada se vrate da spase svoje vlastite, igrači će morati odvažiti dijelove nepoznate od sušnih pustinja do snježnih planina, kako bi izbjegli najopasniju svjetsku igru.
Korporativni odvjetnik brani zaštitu okoliša protiv kemijske kompanije koja već dugo zagađuje okoliš i truje ljude.
Izdvojeno
Detektiv Benoit Blanc istražuje smrt patrijarha ekscentrične i borbene porodice.
Izdvojeno
Iza vatikanskih zidina konzervativni papa Benedikt XVI. I liberalni budući papa Franjo moraju naći zajedničku osnovu da bi pronašli novi put katoličke crkve.
Plaćeni ubica koji je već u godinama, prisjeća se svog vremena s mafijom i svojim prijateljem Jimmy Hoffom, tokom 1950-70-ih.
Američki dizajner automobila Carroll Shelby i vozač Ken Miles bore se protiv korporacijskog uplitanja i zakona fizike kako bi izgradili revolucionarni trkački automobil za Ford kako bi pobijedili Ferrari u 24 sata Le Mansa 1966. godine.
Izdvojeno
Siromašna porodica Kim, pretvara se u sluge bogate porodice Park. Ali njihov se lagan život komplicira kada njihova obmana prijeti izlaganjem.
Godinama nakon događaja iz "The Shining", sada odrasli Dan Torrance mora zaštititi mladu djevojku sličnih moći od kulta poznatog kaoThe True Knot, koji plijeni djecu sa moćima da ostanu besmrtni.
Bitka za Midway, ispričana od vođa i mornara koji su se u njoj borili.
Izdvojeno
Noah Baumbachov saosećajan pogled na raspad braka i obitelj koja ostaje zajedno.
Sasvim obična noć u sarajevskoj policijskoj stanici. Inspektor Hamza Pašić (Alban Ukaj), skupa s kolegama Jasminom (Ermin Sijamija) i Kerimom (Muhamed Hadžović), preuzima jedan po jedan slučaj, usput čekajući vijesti iz bolnice gdje mu se porađa supruga Snježana (Alena Džebo). Dok se slučajevi redaju (pljačka bankomata, prostitucija, narušavanje javnog reda i mira…), napeti Hamza dolazi u sve veće moralne dileme. Situaciji ne pomaže ni to što se po stanici šeće misteriozni dječak Tarik, kojeg izgleda vidi samo Hamza. Sve to u noći punog mjeseca…

Showing 1–24 of 103 results